Szolgáltatások

Miért hozzám fordulj?

 Személyre szabott étrend: Nálam egész biztosan nem készül 2 egyforma étrend, hiszen a Te igényeidre szabottan készítem el, figyelve arra, hogy mik a tápanyagszükségleteid, mik a kedvenc ételeid, mik azok, amiket nem szeretsz, mennyi időd van főzni, hol vásárolsz, stb.

Hiteles információk: Tudásom alapját a SOTE-n 4 évig tanultak, majd a különböző konferenciákon, továbbképzéseken hallottak, kutatásokban, publikációkban olvasottak adják, melyhez hozzáadódik a 2,5 év gyakorlati tapasztalat, és a közel 200 pácienssel való munka tapasztalata. 

Megértés, figyelem: Célom az, hogy teljes mértékben megértsd, amiről beszélünk. Rossz kérdés nincs, hiszen tudjuk, hogy minden kezdet nehéz. Ám aki már hozzám eljött, megtette a kezdő lépéseket, és ez a legfontosabb.

Kapcsolattartás: Szeretek kapcsolatban maradni a pácienseimmel, látni fejlődésüket, így ha bármi kérdés felmerül, e-mailen 1-2 napon belül biztosan választ kapnak, ha pedig sürgős információra van szükségük, akár telefonon is elérnek.

Főbb szakterületek:

-Elhízás

-Alultápláltság

-Terhességi cukorbetegség

–Inzulin rezisztencia, PCOS

–Cukorbetegség

–Cöliákia (gluténérzékenység)

–Laktóz intolerancia

–Preventív, azaz betegség megelőző étrendek

Gesztációs diabetes csomag

Tartalma:

 • Első konzultáció: Ennek alkalmával elemzem a kért 3 napos táplálkozási naplót, megbszéljük az étrend részleteit, tisztázunk minden felmerülő kérdést, bevált termékeket, recepteket ajánlok, megtanítom a szénhidrátszámolás technikáját. Időtartam: 90-120 perc
 • Kontroll alkalmak 3 hetente: Fontos, hogy ez teljesen egyénre szabott, ha úgy érzed, éppen nincs szükséged rá, akkor elhalasztjuk, de ha bármikor úgy érzed szeretnéd igénybevenni, keresünk egy közeli időpontot. Időtartam: Kb. 30 perc
 • Folyamatos e-mailes/telefonos elérés (24 órán belül): Fontosnak tartom, hogy a kismamák,  kiváltképp a GDM-es kismamák a felmerülő kérdéseikre, aggodalmaikra mihamarabb választ kapjanak. 
 • 5 napos személyre szabott étrend: A diéta elkezdéséhez szeretnék segítséget nyújtani egy jól variálható, egyénre szabott étrenddel.

“Fogyókúra” csomag 

Tartalma:

 • Első konzultáció: Ennek alkalmával elemzem a kért 3 napos táplálkozási naplót, megbeszéljük az étrend részleteit, tisztázunk minden felmerülő kérdést, termékeket, ételkészítési eljárásokat, recepteket ajánlok. Időtartam: 90-120 perc
 • 1 alkalom kontroll, hogy a gyakorlat közben felmerülő kérdéseket átbeszéljük. Időtartam: Kb. 30 perc
 • Folyamatos e-mailes/telefonos elérés (24 órán belül)
 • 10 napos személyre szabott étrend: Egy jól variálható, egyénre szabott étrend, amit öröm lesz követni! 🙂
 • Számonkérés: Ha Te is beleegyezel, akkor folyamatos számonkéréssel tesszük még hatékonyabbá a fogyást.

Egyéb szolgáltatások:

 • Első konzultáció: kb. 90 perc. Elemzem a kért 3 napos táplálkozási naplót, megbeszéljük az adott betegséghez/állapothoz tartozó étrend részleteit, a nyersanyagválogatást, ételkészítést, tisztázzuk a felmerülő kérdéseket. 
 • Étrend: Az étrend mindig az adott egyénre szabott, figyelembe véve az esetleges betegségeket, az egyén ízlését, vásárlási lehetőségeit, stb.  Pontosan kiszabott mennyiségeket és elkészítési módokat tartalmaz.
 • Bolttúra: A bolttúra alkalmával ellátogatunk a kliens által választott boltba, ahol végigjárva a sorokat megismerkedünk a címkeinformációkkal, megtanuljuk a termék kiválasztásának szempontjait, mindezt a kliens igényeire szabva.
 • Kontroll konzultáció: A kontroll konzultáció alkalmával átnézem az addig vezetett táplálkozási naplót, felderítem az esetleges hibákat, és tisztázzuk a felmerült kérdéseket.